Stemma on reilu kaikille

Stemma on lähes 50-vuotisen taipaleensa aikana kalustanut huomattavan määrän suomalaisten elämänvaiheita ja koteja. Nyt kultaisen keski-iän kynnyksellä on helppo todeta, että kalustaminen on meille elämänmittainen luottamustoimi, joka kannattelee ihmisten elämänlaatua niin pikkupaikkakunnilla kuin kasvukaupungeissa.

Tässä iässä sitä jo ymmärtää, että emme ole vain kalustekauppa, enemmänkin asiakkaiden ja valmistajien luotettu kumppani elämän kalustamisessa. Me kuljemme rinnalla ja autamme erilaisissa käännekohdissa, niin onnellisissa kuin arvaamattomissakin.

Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Alaa vaivaava hintakikkailu, kertakäyttökulttuuri ja kertakaupan maksimointi eivät ole meitä varten. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.

Ammattitaitoisella palvelulla ja tuotteilla on hintansa. Meillä se hinta on reilu kaikille.

STEMMAN HINTA-LAATUSUHDE 

Stemma on elämäsi kalustaja

Kokemusta ja ammattitaitoa

Pitkä kokemuksemme auttaa meitä ymmärtämään asiakkaidemme ainutlaatuisia elämäntilanteita, jopa kilpailijoitakin paremmin. Me jos kuka pystymme ja haluamme olla mukana asiakkaidemme elämän- ja ostamisen muutoksissa.

Yksilöllisiä valintoja

Stemman omaa yksinmyyntimallistoa ei löydy muista huonekaluliikkeistä. Panostamme kotimaiseen valikoimaan, mutta tämän lisäksi yksilöllisiä tuotteita tuodaan myös EU:n alueelta sekä kaukoidästä. 

Ratkaisukeskeistä räätälöintiä

Tuotevalikoimamme koostuu laajasta, muotoilultaan ja laadultaan korkeatasoisesta kotimaisesta sopimusmallistosta, joiden avulla pystymme tarjoamaan yksilöllisempiä ja räätälöidympiä ratkaisuja ihmisten koteihin.

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Arvomme

Rehtiä yhteispeliä

Me pidämme yhtä maailman muutoksessa, paikallisten yrittäjien ja palveluiden puolesta. Me seisomme yhdessä sanojemme ja tekojemme takana suomalaisen rehellisyyden, työpaikkojen säilymisen ja kestävien kotien puolesta. 

Aidosti osaava

Meille laatu, kestävyys ja hinta ovat aina hyvässä stemmassa. Uskomme syvästi kotimaiseen ja laadukkaaseen kalustamiseen ja siksi edustamme vahvasti paikallisia valmistajia. Me panostamme kalustusosaamiseen ja paikalliseen palveluun.

Ihmiseltä ihmiselle

Meille ei ole tärkeintä kaupanteko, vaan aito halu auttaa. Me välitämme elämästäsi ja sen tuomista muutoksista kotiisi. Siksi meiltä saa räätälöitäviä kalustusratkaisuja, hyvällä palveluasenteella. 

STEMMA-MYYMÄLÄT