Joululahjavinkit kotoisaan jouluun

Joululahjavinkit kotoisaan jouluun

Tarpeellinen, kestävä ja tyylikäs kodin kaluste voi olla oikea arjen pelastus vuosiksi eteenpäin. Yhteisillä lahjoilla ja teoilla voit lahjoittaa kotoisaa joulua. Nappaa vinkkimme tämän vuoden kotoisimpiin joululahjoihin!

Mielestämme paras joululahja on sellainen, joka on läsnä arjessa muistuttamassa lämpimistä ajatuksista lahjan takana. Ehkä lahja on kauan kaivattu tai haaveiltu asia, joka on jäänyt elämän muiden tärkeiden hankintojen jalkoihin?

Anna yhteistä aikaa läheisille, avaa sydämesi välittämiselle ja silmäsi aidosti tarpeelliselle.

🎁 Valaisimet kulkevat mukanamme kodista toiseen luoden tunnelmaa ja keräten muistoja matkan varrelta. Lahjoita läheisellesi uusi perintökalleus valaisemaan uuden kodin arkea. Katso ainakin tätä Design by Grönlundin suursuosion saanutta Log-kattovalaisinta. 

🎁 Tai ehkä valaisin tuleekin lahjaksi lukutoukalle? Mikäs lukuhetki se sellainen on, jos ei mitään näe? Katso lukuvaloiksi soveltuvat lattiavalaisimet

🎁 Laadukas matto lämmittää jalan alla kodissa kuin kodissa vuosista toiseen. Tutustu ainakin näihin VM Carpetin ja Mattokympin mattoihin.

🎁 Skandinaavista muotoilua ylistävä Swing-taso kätkee massiivikoivuisten kaapinoviensa sisään kodin pienen tilpehöörin. Käsityönä valmistettu, sulavalinjainen taso ilman vetimiä on upea säilytysratkaisu mihin tahansa huoneeseen.

🎁 Tarjoa läheisellesi unta ja jaksavampaa arkea painopeitolla. Polar Night -painopeitto on suunniteltu parantamaan unenlaatuasia käyttämällä syväpainestimulaatiota. Kevyt painontunne vartalolla auttaa rentoutumaan ja poistamaan stressiä. 

🎁 Tämä Microtouch Reversible -tyyny on käännettävä, jonka toinen puoli on Memory Gel -vaahtoa ja toinen Technofibre -kuitua. Memory Gel -puoli on jämäkämpi ja muotoutuu aktiivisesti kehon lämmön ja painon vaikutuksesta. Tyynyn toinen puoli on Technofibre -kuidun ansiosta ylellisen pintapehmeä. Näin nukkuja voi valita itselleen parhaan puolen! Tyyny on ihanan henkilökohtainen ja tarpeellinen lahja, tutustu kaikkiin tyynyihin

🎁 Nojatuoli ​​istuu niin työhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. 

🎁 Stemman lahjakortti on hyödyllinen ja merkityksellinen tapa muistaa läheistä elämän muutosvaiheissa. 


Joulushoppailit sitten diginä tai Stemman myymälässä, olemme aina valmiita etsimään sitä täydellistä lahjaa!