Parempien unien puolesta - Hilding

Julkaistu 18.10.2019

Hilding on perhe-elämän ytimessä

Nukkuminen ja uni ovat nyt terveyshitti, mutta ne ovat kaksi eri asiaa. Pelkästään nukuttujen tuntien määrä ei kerro hyvin nukkumisesta, vaan unen laadulla on enemmän merkitystä. Huippulaadukas Hilding on suomalainen sänkyjen valmistaja, joka haluaa edistää hyvää unta ja sitä myöten hyvää elämää kuluttajille. Hildingiä myy suomessa nukkumisen edelläkävijänä Stemma.

Hilding on perhe-elämän ytimessä

Hildingin tuotanto ja kehitys tapahtuu ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen Närpiön tehtaalla. Kotimaisuuden ohella Hildingin suuri ylpeydenaihe ja menestyksen avain on erinomainen hinta-laatusuhde. Tuotteiden valmistus tapahtuu tarkan laadunvalvonnan alla ja käytettävät materiaalit valitaan huolellisesti. Hilding onkin saanut sekä Avainlipputunnuksen, että Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen.

Hildingin tuotteet on suunniteltu näyttämään yhtä hyviltä, kuin ne tuntuvat. Mallisto koostuu kestävistä ja pitkäikäisistä tuotteista, joista voidaan valita kokonaisuus, jonka ominaisuudet vastaavat jokaisen nukkujan vaatimuksia. Hilding haluaa olla perhe-elämän ytimessä, perheen kohtaamispaikka, joka tarjoaa turvallisen sylin jokaiselle, niin pienelle kuin suurelle ihmiselle.

Hilding tarjoaa turvallisen sylin jokaiselle, niin pienelle, kuin suurelle.

Onko valintasi pussijousitus, älyvaahto vai hybridi?

Sängyn malliksi on valittavissa pussijousitettu runkopatja, tyylikkään muhkea jenkkivuode tukevalla rungolla, tai jousitetulla alaosalla, sekä säädettävä sänky vahvalla ja hiljaisella moottorilla. Rungolle ja jousistolle myönnetään 25 vuoden katkeamattomuustakuu ja kaikissa joustin-, sekä sijauspatjoissa on irrotettava vesipestävä verhoilu.

  • Hildingin Original tarjoaa tyyliä ja laatua kilpailukykyiseen hintaan.
  • Hilding Feel -valikoiman vuoteissa myötäilevä ergonominen viisivyöhykkeinen pussijousitus takaa paremman tuen hartiaseudulle ja lantiolle.
  • Hilding Feel Ergo -malli on painottomuuden tunteen tarjoava vaihtoehto joustinrakenteisille patjoille, sillä vuoteen sydän on yksilöllisesti kehon lämpöön ja painoon reagoivan materiaalin ja jämäkän erikoisvaahtomuovin yhdistelmää, niin sanottua älyvaahtoa.
  • Hilding Cross -hybridimallisto edustaa uusinta uutta patjamarkkinoilla. Siinä yhdistyvät vyöhykepussitettujen jousien ja vyöhykkeellisen erikoisvaahtomuovin optimaalinen tuki, sekä perinteisten pehmusteiden mukautuvuus ainutlaatuisella tavalla.

Näyttävillä ja käytännöllisillä Hilding-sijauspatjoilla vaikutat olennaisesti vuoteen tuntuun ja toimivuuteen. Laajasta valikoimasta sijauspatjoja löydät oikean, joka räätälöi nukkumistuntuman omille mieltymyksille sopivaksi. Yhteensopivilla sängynpäädyllä, niskatyynyillä ja tarvitetaskuilla voit halutessasi viimeistellä ja täydennellä kokonaisuuden mieluisaksi. Stemman sänkypakettien hintaan sisältyy aina sijauspatja ja jalat.

Kaikilla on oikeus hyviin uniin

Tutustu Hilding-mallistoon verkkokaupassamme tai tule lähimpään Stemma-myymälään suunnittelemaan uusi parempien unien sänkykokonaisuus. Yhdistelmä, joka takaa täydellisen toimivuuden.

Stemma tarjoaa maksuttomat kotiinkuljetukset Hilding-sängyille ja -patjoille 18.-27.10.2019. 

Hilding Feel-runkopatja niskatyynyillä

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

Parempien unien puolesta - Hilding

Julkaistu 18.10.2019

Unen laadulla on paljon enemmän merkitystä, kuin nukutuilla tunneilla. Nukutko sinä tarpeeksi laadukkaasti, vai meneekö osa yöstäsi unen ja valveillaolon rajamailla? Hildingin, huippulaadukkaan suomalaisen sänkyjen valmistajan mottona on antaa maailmalle hyvää unta - nimenomaan laadukasta. [...]

Lue koko artikkeli

Hyvän unen opas, osa 1: Oikeanlainen vuode on sijoitus hyvinvointiisi

Julkaistu 21.03.2019

Tässä Hyvän unen opas -blogisarjan ensimmäisessä osassa pääset tutustumaan oikean vuoteen valintaan. Minkälainen merkitys nukkumisella on hyvinvointiin? Mistä tunnistaa, että sängyn uusiminen saattaisi olla ajankohtaista? [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet