Koronaviruksen huomioiminen Stemman palveluissa

Koronavirus, kuinka Stemma on varautunut.

Stemman palvelut COVID-19 aikana

Asiointi myymälöissä myös puhelimitse - verkkokauppa palvelee 24/7

Poikkeustilanteessa on välttämättömyys, että teemme kaikkemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Seuraamme tarkasti tilannetta ja ilmoitamme sivuillamme kaikista muutoksista. Myymälämme palvelevat netissä myymäläkohtaisesti ilmoittamiensa aukioloaikojen puitteissa ja poikkeustilan ohjeistusten mukaisesti. Voit asioida myymälöissämme myös kotoa käsin joko puhelimitse, tai sähköpostitse. Verkkokauppamme on auki vuorokauden ympäri ja varastotuotteet saat kotiisi jopa viikossa, oven taakse toimitettuna!

Myymälöissä huolehditaan hygieniasta tarkasti

Myymälämme toimivat tarkasti viranomaisten ohjeiden mukaisesti, huolehtien erityisestä hygieniasta sekä käsihygienian, että kaikkien kosketuspintojen puhdistamisen suhteen. Pidämme myös suositusten mukaisen metrin välimatkan asioinnin aikana ja lähikontaktin välttäminen on avarissa ja väljissä myymälöissämme helppoa.

Huomioithan THL:n ohjeet asioidessasi myymälässä

Asiakkailtamme toivomme yleisten THL:n toimintaohjeiden noudattamista asioinnin aikana. Ohjeiden mukaisesti korttimaksu on käteistä suositeltavampaa, kuin myös muihin ihmisiin välimatkan pitäminen, sekä tuotteiden ja pintojen turhan koskettelun välttäminen. Kiinnitättehän huomiota yskimishygieniaan ja jäätte sairaana kotiin, niin mekin teemme.

Verkkokaupan toimitus suoraan kotiovellesi

Halutessaan verkkokaupasta voi valita kotiinkuljetuksen, jolloin ei tarvitse lähteä pakettia edes noutamaan myymälästä. Posti ei kotiintoimituksen luovutuksessa pyydä kuittausta vastaanottajalta, vaan kuljettaja kuittaa lähetyksen. Lähetystä ei myöskään luovuteta vastaanottajalle käteen, vaan kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen.

Ihmisten turvallisuus on toiminnassamme aina etusijalla. Muistetaan pitää huoli itsestämme ja muista!