Varaa aika videopuheluun

Varaa videopuhelu asiantuntevan Stemma-myyjän kanssa

Sanotaan että kuva kertoo tuhat sanaa. Mutta entä jos pääsisit keskustelemaan livenä ja videokuvan kanssa asiantuntevan myyjän kanssa? Se on nyt mahdollista Stemmassa! Halusimme tehdä kalusteiden valinnan ja kodin sisustamisen sinulle helpommaksi, kuin koskaan aikaisemmin.

Videokuvan välityksellä voit näyttää myyjälle kotiasi ja pohtia yhdessä parhaita kalustusratkaisuja. Myyjä puolestaan voi esitellä sinulle myymälässä olevia mallikalusteita ja esimerkiksi erilaisia kangasvaihtoehtoja sohvaan. Palvelu on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Videopuhelut tehdään WhatsAppissa, eli tarvitset sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi. Mikäli sinulla ei ole sovellusta vielä käytössäsi, voit ladata sen ilmaiseksi Android-laitteeseen tästä tai Applen laitteeseen tästä.

Varaa aika tällä lomakkeella

Varaa aika henkilökohtaiseen videopuheluun Stemma-myyjän kanssa alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Mainitse viestikentässä seuraavat lisätiedot:

  • minkä paikkakunnan Stemma-myymälästä toivot yhteydenottoa, esimerkiksi sinua lähin myymälä
  • toiveesi videopuhelun ajankohdalle, jos esimerkiksi haluat yhteydenoton mieluiten iltapäivällä ja parin päivän sisällä