Suvi - Stemma

Suvi


Suvi-kesäkalusteet

Suvi-kesäkalustemallistosta löytyy monipuolinen valikoima ruoka- ja sohvapöytäryhmiä sekä muita kesäkalusteita, joilla on helppo rakentaa kesäolohuoneet käytännöllisesti ja kauniisti.

Malliston kalusteiden materiaalit, aintwood ja polyrottinki, ovat uusia kesäkalustemateriaaleja, joissa yhdistyvät kauneus ja kestävyys.

Polyrottinkiset sohvat, tuolit, aurinkotuolit ja aurinkodivaanit ovat rakenteeltaan kevyitä ja käytännöllisiä puutarhakalusteita, ja niiden puhtaanapito on helppoa. Laadukkaan polyrottinkisen puutarhakalusteen materiaali on läpivärjättyä muoviseosta, joten se ei haalistu sääolosuhteille altistuessaan. Polyrottinki tunnetaan myös nimellä muovirottinki.

Puun ulkonäköä jäljittelevä aintwood on pöytien pintoina tyylikäs materiaali. Aintwood-kalusteet sopivat hyvin ulkokäyttöön ja kestävät erinomaisesti kosteutta. Ainwoodilla saadaan aikaan lautamaista ja lankkumaista ulkonäköä, esim. ulkokäytössä olevien ruokapöytien pöydänkansiin. Aintwood-materiaalin muita nimityksiä ovat nonwood, artwood, easywood ja polywood.

Aintwood ja polyrottinki ovat materiaaleina kosteutta hylkiviä. Luonnonmateriaaleja jäljittelevien puutarhakalusteiden valmistuksessa pintakäsittelyllä saadaan aikaan kalusteen käyttöikää lisäävä UV-suoja.

 

  (96 Tuotetta)

  Kotiinkuljetus vain 69 €!

  Älä turhaan rehki painavien huonekalujen kimpussa, sillä toimitamme ne kotiinne vain 69 € lisämaksusta.

  Lue lisää kotiinkuljetuksesta

  Stemma palvelee!

  Asiakaspalvelu

  042 489 6606
  Ark. 8.30-16.30

  verkkokauppa­@stemma.fi

  Toimituskulut

  Kotiinkuljetus / Nouto
  69€ / 0€

  Stemma-myymälöitä

  35

  paikkakunnalla

  Suomessa

  Maksutavat

  2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet