Kotimaisten verhoilukankaiden uusi klassikko – AquaClean on joka perheen unelma

Kotimaisten verhoilukankaiden uusi klassikko – AquaClean on joka perheen unelma

Koti on tehty elettäväksi, ei sisustuslehtiä varten. Stemman useimpien räätälöitävien sohvien verhoilukankaaksi valittava AquaClean on joka kodin pelastus. Suomessa suunniteltu ja Espanjassa valmistettu Aqua Clean on vastuullisesti tuotettu ja sertifioitu verhoilukangas, joka on tunnettu sen vaivattomasta hoidosta ja puhdistuksesta. Ei siis ole sattumaa, että kyseessä on yksi Stemman suosituimmista verhoilukankaista!

Hyppäsikö perheen kuratassu sohvalle tai läikähtikö kahvi yli laidan? Arjessa sattuu ja tapahtuu ja sohvien verhoilukankaat joutuvat aika-ajoin kovalle koetukselle.

Sohva, kuten kodin muutkin kalusteet, on tarkoitettu käytettäväksi. Siksi on tärkeää, että sohvan valitsee omien tarpeidensa pohjalta eikä toisinpäin. Stemman kalustus- ja räätälöintipalvelu auttaa sinua valitsemaan ja kustomoimaan huonekalut juuri teidän kotiin sopivaksi.

Yksi Stemman kysytyimmistä sohvien verhoilukankaista on AquaClean, jonka ominaisuudet ovat tehneet siitä erityisesti lapsi- ja lemmikkikotien suosikin.

Joka kodin luotettu verhoilukangas puhdistuu vedellä 💦

Orient Occident lisäsi kankaisiinsa molekyylikerroksen, joka estää lian imeytymisen kankaaseen. Tämä molekyylikerros tekee erilaisten tahrojen poistamisesta helppoa, sillä puhdistamiseen riittää vain ja ainoastaan vesi. AquaClean onkin kotimaisen tuotekehityksen taidonnäyte.

Kankaisiin käytettävän teknologian ansiosta AquaClean on paitsi likaa hylkivä myös erittäin kestävä. Vaikka tahroja pitäisi hinkata useamminkin, kangas kestää nukkaantumatta kovaa kulutusta ja säilyttää värinsä hyvin.

Näin puhdistat AquaClean-kankaalla verhoillun sohvan:

  1. Poista ylimääräinen lika tahran ympäriltä.
  2. Levitä vettä tahraan joko suoraan tai liinalla.
  3. Paina kevyesti tahraa ja hiero kangasta pyörivin liikkein.
  4. Jos tahra ei häviä kokonaan, toista prosessi tarpeen mukaan.

Ekologinen ja antibakteerinen kangas sopii perheen pienimmillekin 💚

Kankaan helppohoitoisuudesta on iloa vain, jos se sopii kaikille perheenjäsenille. Meille Stemmalla on tärkeää, että kalusteemme sopivat monenlaisiin koteihin ja elämäntilanteisiin.

Suomessa kehitettävät, Espanjassa valmistettavat AquaClean-kankaat ovat todistetusti turvallisia perheen pienimmillekin. Kankaiden Oeko-Tex 100 -standardin mukainen kansainvälinen sertifikaatti on tae siitä, että kankaan aineet eivät vaaranna terveyttä millään tavoin. Kankaista ei myöskään löydy ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä.

Turvallisuutensa lisäksi AquaClean tarjoaa kattavan suojan bakteereja, viruksia, pölypunkkeja, sienikasvustoja ja muita ei-toivottuja mikrobeja vastaan. Materiaalin antibakteerinen SafeFront-ominaisuus estää mikrobien kasvun kankaan pinnalla. Molekyylikerros taas estää ikävien mikrobien pääsyn kankaan syvempiin kuitukerroksiin. SafeFront-ominaisuus on täysin ekologinen, turvallinen ja vieläpä konepesua kestävä.

Tekisikö AquaClean sinunkin sohvastasi täydellisen? AquaClean on valittavissa lähes kaikkiin Stemman valikoiman sohviin. Ota yhteyttä Stemman kalustus- ja räätälöintipalveluun, niin ei tarvitse enää haaveilla!