Syitä suosia kotimaista – Hilding Anders

Syitä suosia kotimaista – Hilding Anders

Panostamalla sänkyyn panostat elämään. Panostamalla kotimaiseen sänkyyn panostat laatuelämään. Stemma ja Hilding Anders ovat olleet yhdessä nukuttavien hyvien yöunien asialla jo vuosien ajan. Närpiön tehtaalla valmistettavissa Hildingin Andersin sängyissä ja patjoissa näkyy ja tuntuu vuosikymmenten omistautuminen aidosti parempaan elämään.

Oletko nukkunut hyvin? Onko olosi aamulla virkeä ja levännyt? Hyvä uni on elämän eliksiiri, jonka vaikutus heijastuu elämän kaikille osa-alueille. Unen laatuun vaikuttavat monet asiat, mutta yksi helpoimmista reiteistä onnellisiin yöuniin on panostaa kotimaiseen patjaan ja sänkyyn.

Me Stemmalla työskentelemme joka päivä sen eteen, että suomalaiset nukkuisivat yönsä mahdollisimman hyvin. Yksi luottoapureistamme tässä tehtävässä on sänkyjen eliittiin kuuluva Hilding Anders.

Sänkyjä ja patjoja suomalaiseen makuun

Sänky- tai patjaostos on aina henkilökohtainen valinta. Kaverin suositukset kannattaa toki kuunnella, mutta on hyvä muistaa, että meillä kaikilla on omat ainutlaatuiset tarpeemme unelle ja siten myös sängylle ja patjalle.

Hilding Anders panostaa tuotekehitykseen ja suunnitteluun, jotta sinä saisit nauttia parhaasta mahdollisesta levosta:

– Patja on kodin tärkein ja käytetyin hyödyke. Me työskentelemme joka päivä suomalaisten nukkumismukavuuden parantamiseksi, kertoo Hilding Anders Finlandin toimitusjohtaja Klaus Erbismann.

Hilding Andersin kaikki tuotteet valmistetaan sinivalkoisen nukkujan makuun sopivasti eli korkean laadun mukaisesti. Kotimainen laatu näkyy ennen kaikkea Hilding Andersin tuotekehityksessä ja suunnittelussa:

– Suomalaisen kuluttajan perusvaatimuksia ovat tuotteen kestävyys, kohtuuhinta ja sisustuksellisuus. Kokemuksemme ja kuluttajapalautteiden ansiosta osaamme suunnitella ja valmistaa tuotteita, jotka sopivat varmasti suomalaiseen makuun ja suomalaisiin olosuhteisiin.

Laatua suoraan Närpiöstä

Kaikki Hilding Anders -tuotteet valmistetaan Suomessa Närpiön tehtaalla, jossa 70 ammattilaista työskentelee parempien unien puolesta. Suurin osa Hildingin tuotteista valmistetaan yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteille on myös myönnetty Avainlipputunnus.

– Asiakkaamme voivat varmuudella luottaa tuotteidemme tutkittuun turvallisuuteen. Myönnämme valmistamillemme tuotteille myös pitkän takuuajan merkkinä niiden kestävyydestä, Erbismann sanoo.

Myös vastuullisuus on Hilding Andersin toiminnan keskiössä. Ekotekoja tehdään läpi koko tuotantoprosessin:

💚 Tuotteiden kaikki puuosat ovat FSC-merkittyjä.
💚 Tuotteiden osien toimittajat noudattavat EU:n REACH-asetusta, jonka tavoitteena on muun muassa parantaa ihmisten terveyden ja ympäristön suojelua kemikaalien mahdollisesti aiheuttamilta riskeiltä.
💚 Kaikki kankaat ovat Ökö-Tex-sertifioituja.
💚 Närpiön tehdas toimii uusiutuvista lähteistä tuotetulla vihreällä sähköllä.

Hilding Andres

Hyvien unien osaamista sukupolvelta toiselle

Meitä stemmalaisia ja Hilding Andersin väkeä yhdistää halu tarjota asiakkaillemme vain parasta asiakaspalvelua ja vain parasta laatua:

– Ammattitaito tarkoittaa meille työntekijöiden huolellista perehdyttämistä, jatkuvaa laadun tarkkailua, tiimityötä ja pitkiä työsuhteita. Merkittävä osa työntekijöistämme onkin työskennellyt yrityksessämme yli 20 vuotta. Valmistavan osaamisen lisäksi yrityksestämme löytyy vankkaa talousosaamista, tuotekehitystiimi ja ehkäpä Suomen parhaat asiakaspalveluhenkilöt – pirauta vaikka Närpiön puhelinvaihteeseen ja koe itse, Erbismann naurahtaa.

Hilding Andersin missio Suomessa on parantaa suomalaisten elämänlaatua hyvien yöunien avulla:

– Missiostamme syttyy meidän tekemisen palo. Se ohjaa kaikkea sitä, mitä teemme ja miten pyrimme toimimaan vastuullisesti kaikissa asioissa ja yksityiskohdissa. Jokaisen työntekijän työpanos ja kädenjälki tarvitaan tavoitteemme saavuttamiseen.

Kun me toivotamme hyvää yötä, tarkoitamme sitä koko sydämistämme.

Unelmoitko sinäkin näistä kotimaisen osaamisen helmistä? Tutustu Hilding Andersin valikoimaan Stemman myymälöissä tai verkkokaupassa, täällä!