Tilaihmeitä kiitos! Sisusta opiskelijakoti fiksusti

Tilaihmeitä kiitos! Sisusta opiskelijakoti fiksusti

Opiskelijakodin sisustaminen voi olla kuin tetristä, kun kaikki tarvittava taiteillaan mahtumaan pieneen kotiin. Kyse ei ole neliöiden määrästä vaan siitä, kuinka neliöt käytetään. Ota hyödyt irti opiskelijakodin tilaihme-vinkeistämme ja luo samalla tilaa kavereillekin!

Ensimmäinen oma koti on usein iso juttu niin nuorelle kuin vanhemmallekin. Muutos voi synnyttää ristiriitaisia tunteita jännityksen, surun ja innostuksen sekoittuessa yhdeksi tunneryöpyksi.

Oman kodin sisustaminen on kuin siirtymäriitti uuteen elämänvaiheeseen. Viihtyisä ja toimiva opiskelijakoti auttaa sopeutumaan uuteen elämänvaiheeseen. Kestävillä ja harkituilla kalusteratkaisuilla sisustat pienimmänkin opiskelijakodin toimivaksi ja helposti huollettavaksi.

Opiskelijakodin säilytysratkaisut ovat mahtumisen A ja O

Opiskelijakodin rajattu tila voi helposti olla riittävä kattamaan elämisen tarpeet ilman täpötäyteen tungettua varastoa. Kun kalustusta pysähtyy miettimään, löytyy jokaiselle tavaralle oma paikkansa. Hyvin järjestelty säilytystila auttaa pitämään arjen kuosissa.

  • Valitse työpöytä sen säilytyskapasiteetin mukaan. Katso vaikka tätä kotimaista Viiva-työpöytää, josta voidaan tarpeen vaatiessa erottaa kirjoitustaso ja lipasto toisistaan.
  • TV:n alle puolestaan mahdutat helposti kirjoja, levyjä ja kodin muuta irtotavaraa. Kotimainen ja vastuullisesti valmistettu Notte-tv-taso säilyttää tyylillä.
  • Linnea arkkupöytä tarjoaa erinomaisen säilytystilan lisäksi pienelle kodille arvokasta laskutilaa!
  • Laskutilasta käyvät myös hyllyt, jotka ovat parhaimmillaan kuin tauluja seinällä. Säilö kauneimmat astiat tai vaikka eri pastat somissa purkeissa Day-seinähyllyllä.

Opiskelijat kahvilla

Luo näppärästi tilaa myös kavereille

Sopu sijaa antaa ja fiksu kalustaminen vielä enemmän! Opiskelija-asunnon, etenkään yksiön, ei tarvitse jatkuvasti tarjota tilaa ison joukon varalta. Jatkettavilla tai levitettävillä kalusteilla luot vieraille puitteet helposti silloin kun on tarve.

Toivota kaverit tervetulleeksi kylään petaamalla heille oma nukkumapaikka vuodesohvalle. Näppärä vuodetuoli vie helposti vähemmän tilaa kuin sohvan viereen täytettävä Ilmapatja. Katso vaikka tämä ryhdikäs Elina-vuodetuoli. Tyyni-vuodesohvan divaaniosan säilytyslaatikossa voit säilyttää vieraiden peitot ja tyynyt.

Jatkettavan pöydän avaat ketterästi peli-iltaan tai viikonlopun brunssille kavereiden kanssa. Vieraiden lähdettyä tilaa vapautuu jälleen reilusti. Lotta-klaffipöytä tai Rimini-ruokapöytä palvelevat ruokapöytinä vielä pitkään opiskeluvuosien jälkeenkin. Pitkää ikää ennustamme myös näille trendikkään ajattomille Roma-kuppituoleille.

Kaverit kylässä

Pienen kodin tekstiilit puhdistetaan helposti

Enää ei tarvitse lähteä mattolaiturille tai toivottaa sohvanpäällisille hyvää pölyntäyteistä loppuelämää – pienen kodin puhtaanapito voi olla myös helppoa.

Valitse opiskelijakodin kalusteiden ja tekstiilien materiaalit niiden hoitotarpeiden mukaan. Helposti puhdistettavan maton kuten boheemin Puro-puuvillamaton peset oman pyykkikoneen vakio-ohjelmalla. Myös trendikästä ryijyä jäljittelevän Sävel Pampula -tyynyn irtopäällinen puhdistuu vesipesulla.

Suojaamalla kodin tekstiilit kankaille tarkoitetuilla suoja-aineilla helpotat niiden puhdistamista ja pidennät niiden elinikää roimasti. Nahkaiset kalusteet huollat näppärästi pari kertaa vuodessa oikeilla nahanhoitoaineilla. Pyyhi irtolika ensin nahkealla liinalla ja suihkuta sitten nahalle sopivaa hoitotuotetta kuivumisen estämiseksi. Helppo homma ja kaluste kiitää!

Kaipaatko apua opiskelijakodin sisustamiseen? Me Stemmalla autamme sinua löytämään parhaat kalusteratkaisut elämän kaikissa taitekohdissa! Kysy apua myyjiltämme tai varaa aika Stemman kalustus- ja räätälöintipalveluun!

Pssst! Pidä myös silmällä opiskelijabudjetillekin sopivaa Outlet-löytönurkkaamme!

Lue myös:
>> Kotiudu uuteen arkeen: näin kalustat kotisi muutoksen keskellä