Kotiudu uuteen arkeen: näin kalustat kotisi muutoksen keskellä

Kotiudu uuteen arkeen: näin kalustat kotisi muutoksen keskellä

Elämä tuo mukanaan monenlaisia muutoksia: innolla odotettuja, kauan kaivattuja ja joskus yllättäviäkin. Erilaiset muutokset, kuten nuoren muutto ensimmäiseen omaan kotiin, uusi työ uudella paikkakunnalla tai sisältä kumpuava vaihtelun tarve asettavat elämämme uusille urille.

Tällaisissa elämän murrosvaiheissa kodin merkitys korostuu ja siksi haluamme olla tukenasi päivittämässä kotisi uuteen elämänvaiheeseen sopivaksi. Alkuun pääsemiseksi, listasimme kolme askelta onnistuneeseen muutoksen kalustamiseen.

  1. Oma koti on makukysymys - valitse tunteella

Pidätkö hillityn modernista, rennon urbaanista vai klassisen yksinkertaisesta tyylistä? Jokainen koti on ainutlaatuinen ja asukkaansa näköinen. Oman tyylinen kalustus auttaa kotiutumaan ja tuo iloa pitkään. Liikaa ei kannata vertailla muiden koteihin tai sisutusblogeissa näkyviin kohteisiin, vaan pyri löytämään juuri sellainen tyyli, joka sinulle sopii ja jossa tunnet olosi kotoisaksi. Muista myös, että värien käyttö on sallittua, jos siltä tuntuu! Sopisiko olohuoneesi piristykseksi vaikkapa raikkaan värikäs Manhattan kulmadivaanisohva

Me autamme sinua löytämään mieluisat kalusteet, jotka palvelevat sinua vielä vuosien jälkeen. Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista ja kestävistä tuotteista, jotta sinä voit keskittyä vain tunteeseen.

  1. Helpotusta arkeen - tunnista tarpeesi

Hyvät kalusteet tekevät arjestamme vaivattomampaa ja jättävät meille aikaa elämästä nauttimiseen. Riittävä säilytystila luo järjestystä, oikean kokoinen keittiönpöytä kokoaa läheiset yhteen, kätevä vuodesohva majoittaa yllätysvieraat ja sopiva sänky tuudittaa sikeään uneen.

Sisusta kotisi kalusteilla, jotka vastaavat juuri sinun elämäsi tarpeisiin. 

  1. Vanha ja uusi yhdistyvät - vaali aarteitasi

Muutoksessakaan kaikkea ei tarvitse vaihtaa uuteen. Jotkin asiat haluamme kuljettaa mukanamme elämänvaiheesta toiseen, sillä ne tuovat mieleemme meille tärkeitä muistoja. Vanha perintölipasto tai opiskeluajoista asti palvellut työpöytä voivat päästä paremmin esille, kun ympäröivät kalusteet valitaan niihin sopivaksi. Vaali siis aarteitasi!

Valitse kotiisi kalusteita, joilla on sinulle merkitystä ja jotka korostavat toinen toisiaan. Rehti hinta -tuotteemme ovat pysyvästi edullisia vuoden jokaisena päivänä, joten voit tehdä ostoksesi silloin, kun aika on oikea.

******

Kalusta muutos uuteen tai vanhaan kotiin ja hyödynnä palveluitamme uudistuksen keskellä. Tutustu Elämäsi Kalustaja -palveluihimme täällä!