Syitä suosia kotimaista – Leo-Matti Ojala Oy

Syitä suosia kotimaista – Leo-Matti Ojala Oy

Tuhansia suomalaisia koteja kalustanut Leo-Matti Ojala Oy sai alkunsa yhden miehen innostuksesta ja on nyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen kynnyksellä. Stemman pitkäaikainen yhteistyökumppani on tarina siitä, kuinka työnantajan ja työntekijöiden välisestä luottamuksesta syntyy rehtiä laatua.

Meillä Stemmalla kotimaiset huonekalut ovat yksi toimintamme kivijaloista. Rehdit, laadukkaat kotimaiset kalusteet luovat hyvinvointia Suomeen kaluste kerrallaan. Kaiken ytimessä ovat kuitenkin kuluttajat ja työntekijät itse.

Leo-Matti Ojala Oy tiivistyy sanoihin laatu ja kokemus. Perheyrityksen juuret ovat vuodessa 1972, joten tuotteiden laatu syntyy vankasta kokemuksesta, mutta ennen kaikkea luottamuksesta. Luottamuksen ilmapiiri on Ojalan yrityksessä vahva, minkä vuoksi Ojalan pitkäaikaisilla työntekijöillä ei ole erikseen työnjohtajaa, vaan jokainen vastaa itse oman työnsä laadusta.

Leo-Matti Ojalan verstaalta lähetetään kodin kalusteita huonekaluliikkeisiin ympäri Suomea. Etenkin lipastoja, tasoja, vitriinejä ja pöytiä tuotetaan paljon.

Stemma ja Leo Matti Ojala Oy

Leo-Matti Ojala Oy:n tehdas sijaitsee Kauhajoella.

Perheen tuki on liiketoiminnan perusta 💚

Leo-Matti Ojala Oy perustettiin yhden miehen innostuksesta. Yrityksen taival sai alkunsa, kun Leo-Matti Ojalan veli perusti oman huonekaluliikkeensä:

– Veljen esimerkistä se innostus sitten lähti. Pitkän uran salaisuuksia ovat yrittäminen sekä kotoa lähtenyt verenperintö, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Leo-Matti Ojala hymyilee.

Kun innostuksen kavereiksi sinnikkyys, terveys ja perheen tuki, olivat Ojalan pitkän uran elementit kasassa. Tällä hetkellä koko yritys on uuden äärellä, kun horisontissa häämöttää sukupolvenvaihdos:

– Omistajuus vaihtuu lähiaikoina, kun poikamme Hannu ottaa yrityksen haltuun. Tämä on meille iso asia. Upeaa, että perhepiiristä löytyi työlle jatkaja.

Stemma ja Leo Matti Ojala Oy

Yhden miehen innostuksesta on syntynyt suomalaisten luottokalusteita valmistava yritys.

Rehtiä yhteistyötä kotimaisten kalusteiden puolesta 🇫🇮

Leo-Matti Ojala Oy luottaa sinnikkääseen ja pitkäjänteiseen tekemiseen ja siihen, että ihmisistä pidetään huolta. Verstaalta saateltiin ansaituille eläkepäiville hiljattain työntekijä, joka ehti palvella yritystä ja sen asiakkaita peräti 46 vuotta. Tällä hetkellä pisin työntekijäsuhde on 45 vuotta. Yrityksen edustajakin toimii tehtävässä kolmannessa polvessa ja meneillään on hänen 25 työvuotensa.

Stemman ja Leo-Matti Ojala Oy:n pitkäaikainen kumppanuus on merkityksellinen kummallekin osapuolelle. Yhteinen työ kotimaisen kalusteteollisuuden puolesta on tuottanut paljon tulosta. Tekemisen ilo konkretisoituu kohtaamisen ilona:

– Stemmaan on aina kotoisaa mennä. Sinne on paljon pitkäaikaisia suhteita. Yhteistyön laatu on meille tärkeää ja sitä tässäkin yhteistyössä arvostamme, kertoo Ojala.

Sanommepa vain, että Ojala tietää, kuinka luodaan aikaa kestäviä suhteita, oli kyse sitten huonekaluista tai ihmisiä.

Koe itse, miltä luottamuksen laatu tuntuu ja tutustu Leo-Matti Ojalan tuotevalikoimaan Stemman verkkosivuilta tai myymälässä!