Hotelliloma kotona - näin taiot luksusta makuuhuoneeseen

Hotelliloma kotona - näin taiot luksusta makuuhuoneeseen
Erityisesti poikkeuksellisina aikoina tarvitsemme kukin jaksaaksemme hellyyttä ja pehmeyttä - hivenen luksusta. Tällä reseptillä loihdit hotelliloman omaan makuuhuoneeseesi!

1. Muhkea, muhkeampi, muhkein - ihanat peitot ja tyynyt

Hotellilomasta tulee ensimmäisenä mieleen muhkeat, ryhdikkäät, valkoiset lakanat. Se, mitä lakanoiden sisältä löytyy, on kuitenkin elämyksen kannalta vielä olennaisempaa. Tutustu ihanan pehmeisiin peittoihin ja tyynyihin. Aidon luksuksen tunteen luot untuvatäytteisillä peitoilla ja tyynyillä. 


Jos omat peitot ja tyynyt ovat jo nähneet parhaimmat päivänsä, mutta nöpönuukuus meinaa silti iskeä, on hyvä muistaa, että peitot tulisi hygieniasyistä vaihtaa neljän ja tyynyt kahden vuoden välein. Laadukkailla peitteillä ja tyynyillä tuet kehon optimaalista lämpötilaa ja asentoa sekä parannat näin nukkumisen mukavuutta.

Pienillä muutoksilla teet nukkumisesta paitsi ylellisempää myös laadukkaampaa. Lakanoiksi valitse viileää satiinia tai ylellistä pellavaa, niin hotelliyön unet on taattu.

2. Ergonominen sänky on ylellinen sänky

Sänky on makuuhuoneen huomion keskipiste, joten ylellisyyttä etsiessä myös sängyn väreihin, materiaaleihin ja muotoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ylellistä sänkyä hankkiessa ergonomiasta ei kuitenkaan onneksi tarvitse tinkiä.

Jensen Nova Max Aqtive I -moottorisänkyyn voit valita erityisen Seamless-ratkaisun, jolloin vuoteen koko runko on tekstiilipintainen. Isompaa sänkyä etsivälle on tarjolla sänky neljällä jalalla kahdeksan jalan sijaan. Tämä antaa sängylle entistä siromman ja tyylikkäämmän ulkonäön.

Hilding Original -mallisto tarjoaa ajatonta, kotimaista tyyliä. Hilding-tuotteet valmistetaan Suomessa Närpiön tehtaalla. Niiden patjat ovat kotimaisia Avainlipputuotteita sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksymiä.

Me tiedämme, että valintojen tekeminen jo itsessään voi viedä yöunesi, joten autamme valitsemaan juuri sinulle sopivimmat ratkaisut parempiin yöuniin. Stemman SänkyKoutsi on aina palveluksessasi sitä yhtä oikeaa sänkyä etsiessäsi.

>> Lue myös, miksi hyvään sänkyyn ja patjaan kannattaa satsata.

Jensen Nova Max Aqtive I -moottorisänky ei tingi tyylistä eikä mukavuudesta.

Jensen Nova Max Aqtive I -moottorisänky ei tingi tyylistä eikä mukavuudesta.

3. Valaistus ja matot tunnelman luojina

Ylellisyyttä henkivä hotellihuone on kokonaisuus ja siksi myös makuuhuoneen luksus-makeoverin on ulotuttava koko huoneeseen. Valloittavaa tunnelmaa makuuhuoneeseen luot käden käänteessä valaistuksella ja tekstiileillä.

Useammalla valolla huoneen valaistusta ja tunnelmaa on helpompi säädellä. Lattia-, pöytä- ja seinälamput valaisevat tilaa pienissä paloissa, ylellisen maltillisesti. Katso vaikka tämä Leeds-pöytävalaisin, joka on oikea katseenvangitsija! Sido myös kattovalaisin huoneen tunnelmaan sopivaksi. Esimerkiksi tämä Flare-kattovalaisin valaisee tyylistä tinkimättä.

Luksusta aamun ja iltojen tassutteluun tarjoavat laadukkaat matot. Kohtaa uusi päivä pehmein askelin asettamalla matto aivan sängyn viereen. Ylellisyyttä huoneeseen saat suosimalla tekstiileillä maanläheisiä värejä ja laadukkaita materiaaleja. Esimerkiksi tämä Anna-villamatto hellii niin silmiä kuin jalkoja. Ja mikä parasta, ajattoman kaunis villa on luonnostaan likaa hylkivä materiaali!

Anna-villamatto Mattokymppi

4. Viimeistele persoonallisesti

Viimeisen silauksen luksus-makuuhuoneesi saa sinun persoonallisesta lisästäsi. Somista huonetta sinulle tärkeillä ja sinua ilahduttavilla asioilla. Pidä vapaa-ajalla työkoneet ja muut työtarvikkeet piilossa tai poissa makuuhuoneesta, jotta saat aidosti palauduttua.

Somista huoneeseesi vaikka…
  • muistoesineillä,
  • lempikirjoillasi,
  • kukilla tai kasveilla,
  • perhekuvilla tai
  • taiteella.
Itselle merkitykselliset yksityiskohdat tekevät makuuhuoneesta kodin parhaan paikan, todellisen lomakohteen arjesta. Mitkä asiat ilahduttavat sinua?

Me Stemmalla autamme sinua luksus-makuuhuoneesi kokoamisessa!