Luo kotiisi tunnelmallinen ja toimiva joulu

Luo kotiisi tunnelmallinen ja toimiva joulu
Tuppaako joulu stressaamaan? Onko koti kaikkea muuta kuin valmis jouluun ja lahjat loistavat poissaolollaan? Ei hätää, tänä vuonna suunnataan jouluun yhdessä. Poimi kalustevinkkimme niin omaan kotijouluun kuin pukinkonttiin. Mukana myös joululahjamme sinulle!

Luo joulutunnelma persoonallisilla kalustevalinnoilla

Tänä vuonna joulua juhlitaan poikkeuksellisissa tunnelmissa ja kodin joulutunnelma korostuu. Vaan millainen on hyvä joulutunnelma? Iloksemme voimme kertoa, että se on juuri sinun näköisesi!

Jos kynttilät eivät tänä vuonna huvita, valitse tilalle tyylikkäät lamput. Turvallinen ja tunnelmallinen valaistus onnistuu esimerkiksi kauniilla Grönlundin ja Frandsenin valaisimilla

Rentoa ja rouheaa tunnelmaa on puolestaan helppo luoda vaikka näillä upeilla lankkupöydillä. Tukeva lankkupöytä kantaa kaikki jouluherkut ja kokoaa yhteen jouluillan lautapeliystävät. Pidit sitten perinteisemmästä joulutunnelmasta tai hait sitten jotain uutta ja erilaista, meiltä löydät kalusteet joka makuun ja tarpeeseen.

Tee siivouksesta mukavampaa tilaihmeillä

Joulusiivous on yhdelle turhaa, toiselle hauskinta huvia ja kolmannelle pakollinen paha. Mihin laitetaan huvit ja pipot, mihin harrastusvälineet? Ja hei, mihin kätketään ne ei-niin-toivotut joululahjat? Kodin pitäminen siistinä on paljon helpompaa, kun kaikille tavaroille on oma paikkansa. Panostamalla kestäviin säilytysratkaisuihin, kuten näihin ajattomiin Karo-säilytyskalusteisiin, teet siivouksesta vähän hauskempaa.

Tyylikkäillä säilytysratkaisuilla luot myös jouluista tunnelmaa. Voit asetella lipaston päälle jouluisia asetelmia tai kauniita joulukukkia. Mieluisilla ja kestävillä säilytyskalusteillla on helppo pitää koti siistinä ja viihtyisänä etenkin joulun aikaan. 

Hiljennä vauhtia - ota aikaa palautumiselle 

Joulu on rauhoittumisen aikaa. Unohda arjen vauhti ja ota aikaa omalle palautumiselle. Upottaudu siis sohvan syövereihin läheisesi viereen ja päätä päiväsi oman sängyn pehmeään syleilyyn. 

Kotimainen Hilding Original on takuuvarma valinta ja tekee joululomailusta omassa makuuhuoneessa taatusti rennomman. Laadukas, vankka ja pussijousitettu sänky tarjoaa erinomaista mukavuutta rentoon elämään. Valikoimastamme löytyvät niin runkopatja, jenkkivuode kuin moottorisänky kahdella eri joustinkovuudella ja kolmella verhoiluvaihtoehdolla.

Lahjaksi rennompaa kotielämää

Mitä jos tänä jouluna antaisit lahjaksi jotain erilaista ja tarpeellista? Miten olisi rennompaa kotielämää? Anna lahjaksi parempia yöunia ja rentoutta tai pientä piristystä kodin arkeen. Tue pienellä lahjakortilla niiden isompien kalusteiden hankintaa. Tai miten olisi viime vuosien hitti eli painopeitto unia rauhoittamaan?

Tunnelmallista ja rauhallista joulun aikaa toivottaa,
Stemma