Sisustajan parhaat, ei-niin-perinteiset joululahjat

Sisustajan parhaat, ei-niin-perinteiset joululahjat
Mitä jos tänä jouluna antaisit lahjaksi jotain erilaista ja tarpeellista, kuten vaikka rennompaa kotielämää? Tärkeintä lahjassa on ajatus, joten antaisitko lahjaksi parempia yöunia, rentoutta ja rauhoittumista vai pientä piristystä kodin arkeen? Vielä ehdit Stemman ei-niin-perinteisille lahjaostoksille ja halutessasi vaikka ihan omalta kotisohvalta!

Lahjaksi rentoutta painopeitolla

Onko läheiselläsi univaikeuksia? Tuleeko stressi uniin tai käyvätkö ajatukset öisin ylikierroksilla? Nukkumisvaikeudet ja unen laatu heijastelevat monia elämässämme tapahtuvia asioita, hyviä ja ikäviä. Rauhoittavan painavana päälle laskeutuva painopeitto rentouttaa niin levottomat jalat kuin väsyneimmänkin mielen.

Mikäkö on painopeiton salaisuus? Painon tunne saa uneen ja lepoon vaikuttavat hormoonimme heräämään: se pienentää stressihormonin eli kortisolin tuotantoa, lisää mielihyvähormonien tuotantoa sekä aktivoi unihormonin eli melatoniinin erittymistä parantaen samalla unen laatua. Mukava lisä sängyssä pyöriskelijöille on myös se, että painavana tämä peitto ei niin herkästi tipu lattialle. Voiko parempaa lahjaa olla? Valitse lahjapakettiin oikean painoinen peitto ohjeidemme mukaan täältä.

Pehmeä vai kova paketti?

Jokainen tietää sen läheisen, joka pitää eniten siitä särmikkään kovasta paketista. Mitä jos sieltä löytyisi tänä vuonna vaikka valoa pimeään? Grönlund- ja Frandsen-valaisimilla luot mukavampia lukuhetkiä, helpotat kadonneen sukan metsästystä tai viimeistelet keittiön ilmeen tyylikkäästi. Vai onko lahjan saajalla enemmänkin sisustajan luonnetta? Tyylitellyllä vaaterekillä, ihanilla koristetikkailla tai graafisen taulumaisella seinähyllyllä taiotaan roppakaupalla persoonallisuutta sisustukseen.

Tunnemme myös kaikki sen ihmisen, joka innostuu niistä pehmeimmistä paketeista. Miten olisi siis vaikka ylellisen tyylikästä mukavuutta ja lämpöä penkille? Lampaantalja-istuintyyny tuo sisustukseen skandinaavista luksusta ja isommalla lampaantaljalla selkäkin pääsee nauttimaan tästä upottavasta pehmeydestä. Onpa talja mukava lämmittävä peitto talven pulkkaretkillekin.

Paketoi isot lahjat lahjakorttiin

Pienikin paketti voi olla kaikista merkityksellisin. Lahjakortin muodossa voit helposti tukea myös niiden isompien kalusteiden hankintaa. Ja näin meidän kesken: Stemman Rehti Ale on myös aivan pian täällä eli lahjakortin voi käyttää hyvinkin tehokkaasti! Anna siis 50 euron lahjakortilla lahjaksi kestävämpi koti tai helpotusta elämänmuutokseen. Uusi sänky tai sohva on vaan niin paljon helpompi paketoida tässä muodossa.

Tunnelmallista joulua, toivoo Stemma.