Rakas, ihana kuratassu - Kalusta lemmikkiystävällinen koti

Rakas, ihana kuratassu - Kalusta lemmikkiystävällinen koti

Lemmikinomistaja, kuinka usein olet palannut kotiin, joka on kuin myrskyn jäljiltä? Turhautuminen haihtuu usein kuitenkin hetkessä kuin savuna ilmaan, kun iloinen sottapytty rientää häntä heiluen vastaan. Lemmikkimme tuovat mukanaan paljon hyvää, mutta myös paljon, no, siivottavaa.

Me Stemmassa tunnemme niin koiraperheiden kuratassut kuin kissakotien kiipeilevät seikkailijat. Tiedämme myös, että toimiva lemmikkikoti ei tarkoita kalustuksen tyylistä tai laadusta tinkimistä. Lemmikkikalusteiden lisäksi voit tehdä kodistasi lemmikkiystävällisemmän valitsemalla sisustukseesi helposti puhdistettavia materiaaleja ja tuotteita. Nappaa tästä ostoslistamme lemmikinomistajan kalustekaupoille.

Sohvanvaltaajalle puhdistettavat sohvat ja sohvan päälliset

Eläinystävämme ovat usein oikeita nautiskelijoita ja usein sohvalla omistajaa enemmän tilaa viekin selällään köllöttävä lemmikki. Sohvan irrotettavat ja pestävät päälliset helpottavat lemmikinomistajan elämää säilyttäen sohvan siistinä ja hyväkuntoisena pitkään. Voit myös suojata sohvan ennen suojauskäsittelyllä, joka helpottaa puhtaanapitoa estämällä uusia tahroja imeytymästä pintamateriaalin kuituihin.

Lemmikkikodin matto kestää leikkiä, likaa ja vauhtia

Iloisten leikkien aiheuttamat kulumat ja kuraiset tassunjäljet ovat varsin yleinen näky lemmikkikotien matoissa. Moni lemmikinomistaja karsiikin sisustustaan ensimmäisenä matoista, jotta työläiltä ja kalliilta matonpesuilta vältyttäisiin.

Meidän mielestämme niin omistaja kuin lemmikki ansaitsevat jalkojensa alle mukavan ja ryhdikkään maton lämmittämään huonetta. Sileäksi kudotut matot sopivat erityisesti lemmikkikoteihin, koska ne ovat helppohoitoisia, vesipestäviä ja kestävät hyvin kulutusta. Suojaa matto ennen käyttöä suoja-aineella ja poista käytön myötä ilmaantuvat tahrat kätevästi puhdistusaineilla.

Moni matoistamme on liukumaton, mutta liukuestekankaalla saat liukkaankin maton pysymään paikoillaan vilkkaiden tassujen alla.

Sijauspatjan suoja on sängyn kätevä hygieniatuote

Syksyisten kuralenkkien jälkeen paitsi omistajan myös monen karvakamun toiveiden täyttymys on nauttia pitkät päiväunet pehmoisella pedillä. Usein myös lemmikin mielestä juuri omistajan peti on paras paikka suunnitelman toteen täyttämiseksi.

Asui kodissasi lemmikkejä tai ei, sijauspatjan päälle kiinnitettävä suojus helpottaa patjan puhtaanapitoa. Se suojaa patjaa likaantumiselta ja pidentää näin sijauspatjan ikää. Helposti irrotettava suojus voidaan pestä vaivatta kotikoneessa. Sijauspatjojen suojamme löydät täältä.