Rehdisti oma itsensä: Stemma uudistui, mutta miksi?

Uudistunut Stemma on nyt rehti oma itsensä.

Stemman matkaan on vuosien mittaan mahtunut monia mutkia, eikä ihmekään, onhan tässä jo kilometrejä takana. Korkeatasoisesta osaamisesta ja ammattitaidosta huolimatta olimme pitkään huonekaluliikkeiden keskitien kulkijoita, joista mielikuvat olivat ehkä hataria ja jopa mitäänsanomattomia. Hetken yritimme jopa opetella prosenttihintakikkailua, jossa tuotteet tuntuvat aina olevan alennuksessa. Totesimme kuitenkin, ettei tämä sovi meidän arvomaailmaamme. Mieluummin tarjoamme tuotteitamme rehellisin hinnoin, ja kun on aika alennuksille, alennetaan hintoja myöskin rehdisti.

Erottautumistekijät tavallisia stemmalaisuuden tekijöitä

Päätimme tehdä brändiuudistuksen kirkastaaksemme sitä, mitä me jo olemme. Prosessin aikana huomasimme, ettei meidän tarvinnutkaan liimailla kiiltokuvia kylkiimme tai luoda riehakkaita myyntilauseita ilman varsinaista sisältöä. Stemman ytimessä ovat aina olleet rehellisyys, ammattilaisuus ja kotimaisuus. Brändityötä tehdessämme totesimme, että nykymaailmassa nämä meille itsestäänselvyydet ovatkin tosiasiassa raikkaita erottautumistekijöitä. Uudistuksen tavoitteena oli ajatus kuluttajien valintojen helpottamisesta ja siitä, kuinka uusien huonekalujen ostamisesta voisi tehdä mahdollisimman yksinkertaista. On ehdottoman tärkeää, että virheostoilta säästytään ja uuden kalusteen voi viedä kotiin luottavaisin mielin.  

Tämän uuden brändin myötä meillä on nyt ennen kaikkea rauhallinen ja ylpeä olo - mitä sitä jännittämään rehellisyyttä, kun ei ole mitään salattavaa. Teemme täydellä sydämellä työtä sen eteen, että suomalaiset kodit löytäisivät pitkäaikaisia suosikkikalusteita, jotka kestävät elämää ja joista luopuminen on vaikeaa, sillä niin hyvin ne ovat kasvaneet osaksi kotia. Stemman juuret ovat kietoutuneet jämäkästi kotimaiseen maaperään. Valtaosa tuotteistamme on kotimaista työtä ja niin sen sopii ollakin: suomalaisiin koteihin suomalaisia tuotteita. 

Uudistumme hiljalleen, jalat tukevasti maassa

Stemman sydämessä ovat paikalliset kivijalkaliikkeet, joissa stemmalaiset viihtyvät töissä vuosikymmenestä toiseen ja jossa työhönsä saa suhtautua suurella sydämellä. Meidän kanssamme asioidessa ei tarvitse jännittää, vaan voit olla varma, että olemme ammattilaisia kalusteiden suhteen. Olemme omistautuneet olemaan läsnä asiakkaitamme varten ja tekemään kalusteiden ostamisesta sinulle helpompaa. Saat takuuvarmasti kilpailukykyisellä hinnalla laadukkaita tuotteita ja sinua palvelee juuri sinun tarpeesi ratkaisemiseen omistautunut rehti ammattilaisemme. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut vaivattomasti ja niin, että sinulle jää vahva luottamuksen tunne. Brändiuudistus jalkautuu liikkeisiin hiljalleen ja nyt eletäänkin uudistuksen aikaa. Me stemmalaiset haluamme pysyä asiakkaan vauhdissa ja uteliaina maailman muutoksille, tarjoten rohkeasti uudenlaisia palveluita ja tapoja toimia.  

Uusi Stemma on sydämeltään sama kuin aina ennenkin, nyt vain rohkeasti oma itsensä myös ulospäin. Me emme kikkaile hinnoilla tai lupaa sinulle sisustuslehtien kliinistä edustuskotia (ellet sitten juuri sellaista ole hakemassa!), vaan mahdollistamme sinulle omannäköisesi kodin, joka sopii sinun arkeesi ja juhlaasi. Suoraselkäisesti ja ylpeydellä lupaamme kaikille entistä reilumman ja rehdimmän Stemman: niin asiakkaille, työntekijöille kuin tavarantoimittajillekin.