Mikä löytö! Sisusta unelmakoti edullisemmin.

Mikä löytö! Sisusta unelmakoti edullisemmin.

Toisen mielestä ruma on toisesta aivan ihastuttava! Onpa etsimäsi tyyli sitten värikäs ja leikkisä, rennon boheemi tai klassisen minimalistinen, voit sisustaa kotisi edullisesti ja silti haaveittesi mukaisesti tyylitietoisen sisustajan aarreaitassa, eli Stemman Outletissa. Listasimme kolme syytä, miksi myös sinun kannattaisi kiinnostua tästä löytöjen unelmapaikasta.

💎 Tingi rahasta, älä laadusta ja kestävyydestä

Valikoimasta poistuvat kalusteet ovat yhtä laadukkaita kuin normaalihintaiset kalusteet, eikä huokeampi alennushinta vähennä niiden arvoa. Joskus kauppapaikan vain täytyy saada raivattua tilaa uudemmille tuotteille.

Meille stemmalaisille on tärkeää, että meiltä ostaessasi tiedät mitä saat ja että se mitä saat on aina laatua. Oli kaluste siis outlet-hintainen tai ei, voit aina olla varma sen kestävyydestä. Kestävä kaluste on myös fiksu sijoitus, jonka saat maun muuttuessa myytyä eteenpäin - tai vaikka tuunattua kotiin sopivammaksi.

✨ Yllättävillä löydöillä persoonallisuutta sisustukseen

Tyylikäs kaluste ei tarkoita isoa hintalappua. Etsit sitten jotain tiettyä tai selailit vain valikoimaa, poistomyynnistä voit löytää edullisesti designia kotiisi, siinä missä vaikka antiikkia kirpputoreilta.

Poistohinta voi auttaa sinua tekemään myös hieman rohkeampiakin hankintoja, kun rahallinen panostus ei ole niin suuri. Juuri tällaisista löydöistä voi tulla sisustuksesi helmiä.

Joskus uudenlaisen kalusteen hankinta voi kuitenkin epäilyttää. Sopiikohan kaluste kotiin ja pidänkö siitä vielä ensi vuonna? Uskomme siihen, että kun vain luotat vaistoosi, et voi mennä pieleen. Rohkeasti vain!

♻ Anna hyvä koti kodittomille kalusteille

Outletista löydät myös uusien mallistojen valikoimaa! Me Stemmassa pyrimme pitämään huolen, että ainokaiset merkkituotteet, näyttelyiden tähdet ja mallistojen viimeisetkin löytävät kotinsa kaatopaikalle joutumisen sijaan.

Uusien sarjojen esimerkkiyksilöiden kotiuttaminen on meille tärkeä ekoteko. Vähänkin käytetyn kalusteen uusi käyttöönotto edistää luonnonvaroja säästävää kiertotaloutta, mikä puolestaan vähentää ympäristökuormaa. Siksi myös verkkokaupan keskusvaraston yksittäiset poistotuotteet ovat reilusti saatavillasi Outletista.

Huonekalujen Outlet-löytönurkkaan >