Parempien unien puolesta - Hilding

Hilding tarjoaa parhaat unet nukkujalle.

Nukkuminen ja uni ovat nyt terveyshitti, mutta ne ovat kaksi eri asiaa. Pelkästään nukuttujen tuntien määrä ei kerro hyvin nukkumisesta, vaan unen laadulla on enemmän merkitystä. Huippulaadukas Hilding on suomalainen sänkyjen valmistaja, joka haluaa edistää hyvää unta ja sitä myöten hyvää elämää kuluttajille. Hildingiä myy suomessa nukkumisen edelläkävijänä Stemma.

Hilding on perhe-elämän ytimessä

Hildingin tuotanto ja kehitys tapahtuu ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen Närpiön tehtaalla. Kotimaisuuden ohella Hildingin suuri ylpeydenaihe ja menestyksen avain on erinomainen hinta-laatusuhde. Tuotteiden valmistus tapahtuu tarkan laadunvalvonnan alla ja käytettävät materiaalit valitaan huolellisesti. Hilding onkin saanut sekä Avainlipputunnuksen, että Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen.

Hildingin tuotteet on suunniteltu näyttämään yhtä hyviltä, kuin ne tuntuvat. Mallisto koostuu kestävistä ja pitkäikäisistä tuotteista, joista voidaan valita kokonaisuus, jonka ominaisuudet vastaavat jokaisen nukkujan vaatimuksia. Hilding haluaa olla perhe-elämän ytimessä, perheen kohtaamispaikka, joka tarjoaa turvallisen sylin jokaiselle, niin pienelle kuin suurelle ihmiselle.

Hildingin turvallisessa sylissä nukkuminen on rauhallista ja virkistävää isoille ja pienille.

Onko valintasi pussijousitus, muotoutuva vaahto vai hybridi?

Sängyn malliksi on valittavissa pussijousitettu runkopatja, tyylikkään muhkea jenkkivuode tukevalla rungolla, tai jousitetulla alaosalla, sekä säädettävä sänky vahvalla ja hiljaisella moottorilla. Rungolle ja jousistolle myönnetään 25 vuoden katkeamattomuustakuu ja kaikissa joustin-, sekä sijauspatjoissa on irrotettava vesipestävä verhoilu.

  • Hilding Original tarjoaa tyyliä ja laatua kilpailukykyiseen hintaan.
  • Hilding Feel -valikoiman vuoteissa myötäilevä ergonominen viisivyöhykkeinen pussijousitus takaa paremman tuen hartiaseudulle ja lantiolle.
  • Hilding Feel Ergo -malli on painottomuuden tunteen tarjoava vaihtoehto joustinrakenteisille patjoille, sillä vuoteen sydän on yksilöllisesti kehon lämpöön ja painoon reagoivan materiaalin ja jämäkän erikoisvaahtomuovin yhdistelmää.
  • Hilding Cross -hybridimallisto edustaa uusinta uutta patjamarkkinoilla. Siinä yhdistyvät vyöhykepussitettujen jousien ja vyöhykkeellisen erikoisvaahtomuovin optimaalinen tuki, sekä perinteisten pehmusteiden mukautuvuus ainutlaatuisella tavalla.

Näyttävillä ja käytännöllisillä Hilding-sijauspatjoilla vaikutat olennaisesti vuoteen tuntuun ja toimivuuteen. Laajasta valikoimasta sijauspatjoja löydät oikean, joka räätälöi nukkumistuntuman omille mieltymyksille sopivaksi. Yhteensopivilla sängynpäädyllä, niskatyynyillä ja tarvitetaskuilla voit halutessasi viimeistellä ja täydennellä kokonaisuuden mieluisaksi. Stemman sänkypakettien hintaan sisältyy aina sijauspatja ja jalat.

Kaikilla on oikeus hyviin uniin

Tutustu Hilding-mallistoon verkkokaupassamme tai tule lähimpään Stemma-myymälään suunnittelemaan uusi parempien unien sänkykokonaisuus. Yhdistelmä, joka takaa täydellisen toimivuuden.

Stemma tarjoaa maksuttomat kotiinkuljetukset Hilding-sängyille ja -patjoille 18.-27.10.2019.

Stemmasta Hilding-sängyt ja asiantunteva palvelu.