Patjaopas đź—ť avain parempiin uniin

Patja-opas, parempien unien puolesta.

Lataa paremmat unet - aloita lataamalla Patjaopas

Lataa Stemman patjaopas tästä

Patja on yksi tärkeimmistä sijoituksista elämänlaatuun, sillä käytämme elämästämme kolmasosan nukkumiseen. Keräsimme tärkeimpiä asioita oikeanlaisen patjan hankinnan suunnitteluun Patjaoppaaseen. Oppaaan avulla voit tutustua erilaisiin sänkyihin, mekanismeihin ja patjoihin, sekä saat näkökulmaa kohti onnistuneita valintoja. Oppaassa kerrotaan millainen patjan olisi oltava, jotta vuoteessa vietetystä ajasta saisi kaiken hyödyn irti. Jos olet patjaostoksesi jo tehnyt, saat oppaasta vinkkejä, kuinka huolehdit uudesta hyvinvointia parantavasta hankinnastasi, jotta se olisi mahdollisimman pitkäikäinen.

Nukkumisen merkitys hyvinvoinnille

  • Paremmat unet auttavat jaksamaan arjen keskellä.
  • Riittävä uni on ihmiselle elinehto, joka ylläpitää terveyttä ja vastustuskykyä. Emme selviäisi ilman unta montaakaan päivää.
  • Levollinen, yhtenäinen uni on tärkeintä, sillä väsymys ja huono unen laatu aiheuttavat mielialan vaihteluita, keskittymisvaikeuksia ja tarkkaamattomuutta esimerkiksi liikenteessä.

Nukkumismukavuuden vaikutuksia elämänlaadulle

  • Hyvällä patjalla uni on rauhallista, nukkumisasento miellyttävä ja lihakset rentoutuvat nukkumisen aikana.
  • Hyvä patja tukee selkärankaa ja nivelten terveyttä mukaillen vartalon linjoja, joten jokaisen yksilölliset ominaisuudet ovat ratkaisevia tekijöitä valinnassa.
  • Patjan oikea valinta ja säännöllinen uusiminen vähentävät allergiaoireita ja puhdas, hyväkuntoinen nukkuma-alusta on paras valinta terveelläkin.
  • Lue lisää vaikutuksista elämänlaatuun.

Nukkumismukavuus vaikuttaa elämänlaatuun.

Univiikot 2.8.-12.9.2021 - parempien unien vuoksi

Patjaoppaaseen tutustuttua kannattaa lähteä käymään paikanpäällä lähimmässä Stemma-myymälässä. Oikea patja löytyy testaamalla vaihtoehtoja, vertailemalla ja rauhassa kokeilemalla. Vietämme syksyn ajan Univiikkoja vaihtuvin tarjouksin ja tarjoamme asiantuntevaa henkilökohtaista apua helpottamaan valintaa. Lähde ajan kanssa tutustumaan, niin etsitään monipuolisesta valikoimastamme juuri sinulle sopivin ratkaisu parhaalla hinta-laatusuhteella. Patjoja saa ja kannattaa vertailla myymälöissä ihan tosissaan, sillä riisumalla kengät ja ulkovaatteet, niistä saa parhaimman tuntuman. Vertailemalla vaihtoehtoja sekä selällään, että kyljellään makuulla, voit parhaiten huomata mikä tuntuu omimmalta. Nyt on mahdollista päästä myös todella nopeasti aivan uusia unikuvia katselemaan, sillä patjoja on saatavilla lyhyillä toimitusajoilla ja kätevästi kotiin asti toimitettuna!

Lataa Stemman patjaopas tästä