Stemma Uniikit - Tori.fi -yhteistyö

Stemman Uniikit yhteistyössä Tori.fi kanssa.

Stemman Uniikit on uusi löytönurkka laatutietoista sisustajaa varten Tori.fi-palvelussa. Koko Suomen kattavassa kauppapaikassa pääset tutustumaan jo mukana olevien Stemma-myymälöiden mallistoihin. Tori.fi-sivuston kautta pääset nyt käsiksi poistohintaisiin laatuyksilöihin, uniikkeihin mallikappaleisiin ja merkkituotteisiin - unelmalöytöihin, jotka kannattaa ehdottomasti vilkaista.

Tee ekoteko ja anna loistolöydölle koti

Sivustolta pääset sekä Stemman verkkokaupan, että myymälöiden omiin poistotuotteisiin ja asioimaan yksityisten Stemma-ketjun kauppojen kanssa suoraan. Jokainen Uniikit-valikoiman loistoyksilö on näyttelytähti, ainokainen, tai sarjansa viimeinen. Unelmalöydöt ovat odottamassa uutta kotiaan, niin kauan kuin niitä vain riittää. Yhteistyömme Tori.fi-palvelun kanssa on edistämässä kiertotaloutta yhteistyössä kierrätystä tukevien toimijoiden kautta. Kestävien Stemman Uniikkien hankintojen tekeminen Torista on viisaampi valinta ja ekoteko.

Digitalisoituva maailma tarvitsee uudistetut tavat toimia

Yhteistyö ja avoimuus ovat maailmanlaajuisesti välttämättömiä edellytyksiä kasvulle, kohti luonnonvaroja säästävää kiertotalouden kehityssuuntaa. Luonnonvarojen niukkuus, ilmastonmuutos ja digitaalinen vallankumous ovat maailmaa kovaa vauhtia muuttavia murroksia. Yhteistyöllä, laadukkailla verkostoilla, yhdessä rakennetuilla palveluilla ja liiketoimintamalleilla pystytään tuomaan uudella tavalla yhteen kaikki tuotteiden ja palveluiden kanssa tekemisissä olevat osapuolet.

Kestävään kotiin - näin valitset viisaammin

Me Stemmassa haluamme kannustaa sinua kaikella toiminnallamme valitsemaan kestävämmin, fiksummin ja kertakulutuksen tuottamaa ympäristökuormaa vähentäen. Ale-aikoinakin kannustamme tekemään harkittuja ostoksia. Kierrätämme vanhat kalusteet vastuullisesti ja panostamme hyvään lähipalveluun. Harvemmin ostetut laadukkaat huonekalut kestävät käytössä pidempään ja läheltä hankittuna ne pienentävät turhia päästöjä.

Stemma kierrättää, kierrätetään yhdessä.

Tutustu omaa kotia kaipaaviin huippuyksilöihin ja tilaa ne kotiin huokeampaan hintaan. Stemman Uniikit löydät myös verkkokaupastamme. Katso samalla lähimmät Stemma-myymäläsi, joista suurimpaan osaan voit jo tilata tuotteet maksutta noudettavaksi - ilman turhia välikäsiä tai toimituskuluja.

Stemman jokainen Uniikki on loistoyksilö tai näyttelytähti, joka kaipaa uutta kotia.