Kalusteet kerralla kuntoon ja kiertoon

Kierrätämme vanhan sohvasi kierrätystakuulla.

Uusia huonekaluja hankittaessa tulee usein tarve päästä vanhoista eroon. Ero entisestä kalusteesta voi olla vaivalloista ja tulla yllättävänkin kalliiksi. Jos kuljettaminen ei omalla autolla onnistu, saattaa kuljetuksen ja jätemaksujen kokonaishinta nousta moniin kymppeihin, tai jopa satoihin euroihin. Haluamme osaltamme helpottaa prosessia, sekä olla mukana vähentämässä kalusteiden uusimisesta koituvaa ympäristökuormaa ja edistämässä kiertotaloutta. Ostaessasi uuden sohvan tai sängyn Stemmasta, tarjoamme vanhan kalusteen kierrätyspalvelua.

Kierrätys kunniaan

Jo huonekalun hankintavaiheessa kannattaa panostaa laatuun, sillä laadukas kaluste voi kestää useita vuosikymmeniä. Pitkä käyttöikä, jos mikä on ekologista! Vanhojen kalusteiden laatu on ratkaiseva tekijä elinkaarta arvioitaessa myös kierrätysvaiheessa.

Parempilaatuisille huonekaluille uuden kodin etsiminen on aina ensisijainen vaihtoehto. Stemma-liikkeisiin tulleiden kierrätyskalusteiden kunto arvioidaan ja parhaat laitetaan myyntiin myymälään ja Tori.fi-sivustolle. Mikäli kyseessä on huonolaatuisempi kaluste, eikä uutta kotia löydy, sen vastuullinen hävittäminen jää ainoaksi vaihtoehdoksi. Yhteistyökumppanimme kuljettavat ja kierrättävät huonokuntoiset kalusteet jätelain, sekä alueellisten jätehuoltomääräysten mukaisesti. Huonekaluista valmistetaan pääasiassa kierrätyspolttoainetta ja osa materiaaleista päätyy hyötykäyttöön.

Kierrättäminen kunniaan, yhteistyössä Tori.fi kanssa.

Yhteistyö Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa

Käyttämiemme pakkausmateriaalien vastuullisuudesta ja kierrätyksestä huolehdimme sopimusyhteistyössä Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa. Rinki toimii yhteistyössä pakkausalan tuottajayhteisöjen kanssa ja vastaa siitä, että tuotepakkauksia koskeva lakisääteinen tuottajavastuumme toteutuu luonnonvaroja säästäen.

Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy