Ale-ostajan opas: Älä menee halpaan.

Ale-ostajan opas: Älä menee halpaan.

Me Stemmalla ajattelemme, että asiakkaana sinun tulee saada tietää, miten hinnoittelu toimii. Erityisesti näin ale-aikoina tieto on tarpeen, jotta voit tehdä ostopäätöksen varmoin mielin. Kokosimme sinulle ostajan oppaan hinnoittelusta, alennuksista ja Stemman Rehdistä Alesta. Kerromme myös, miksi me Stemmalla emme lähde mukaan hintakikkailuun ja nosta lähtöhintoja.

1. Mikä lähtöhinta?

Aitojen kotien kalustaminen elämään ja elämiseen on meille Stemmalla sydämenasia. Meistä on itsestäänselvää tehdä työmme rehellisesti, ammattitaitoisesti ja ihmiseltä ihmiselle ja siksi kerromme rehdisti myös sen, miten tuotteen hinta ja alennus määritellään.

Meistä on vain reilua, että jokainen saa palkan työstään jota tekee. Emme kuitenkaan halua, että asiakkaamme joutuvat maksamaan kalusteistaan liikaa, siksi meidän lähtöhintamme on monessa tuotteessa matalammat kuin muilla. Lopulliseen tuotteen hintaan vaikuttavat muun muassa...

  • Materiaalikustannukset
  • Valmistuksen kustannukset
  • Kuljetuksen kustannukset
  • Varastoinnin kustannukset
  • Kaupan kate (henkilöstön palkat ja myymälän kulut)

Näistä tekijöistä muodostuu tuotteen kauppiaan tuotteelle asettama lähtöhinta.

2. Älä mene halpaan, näin saatat joutua harhaanjohdetuksi. 

Miksi toinen myy saman tuotteen 70 % ja toinen 20 % alennuksella? Alennusmyynti on usein ostajalle vain näennäisesti hyvä kauppa. Usein se vain ei ole reilu kauppa, sillä tuotteen lähtöhintaa saatetaan nostaa ennen alennusmyyntejä, jotta alennusprosentti saataisiin isommaksi ja huomiota herättävämmäksi. Eri alennusprosenteilla voidaan siis päästä samaan loppuhintaan. Esimerkiksi näin:

Rehellisesti annettu 20% alennus on siis jo aidosti hyvä ja tuntuva alennus. Se on määrä, jonka tuotteen valmistaja ja kauppias ovat lähtöhinnasta leikanneet. Yhdistämällä useita alennustuotteita yhteen kampanjaan valmistaja ja kauppias pyrkivät saamaan enemmän kauppaa, joiden turvin kiriä alennuksiin myönnettyjä varoja takaisin. 

Älä siis anna liikaa painoarvoa alennusprosentille tai alennuksessa “säästetylle” summalle. Katso aina tarjouksen loppuhintaa ja vertaa sitä tuotteen työn sekä materiaalien laatuun.

3. Miten Stemman Rehti ALE toimii? 

Meillä Stemmalla elämän ja kalustamisen hinta on reilu kaikille. Alennuskikkailu ei ole meidän juttumme, koska haluamme hinnoitella tuotteemme aina rehdisti niin asiakkaan, valmistajan, tuottajan kuin kauppiaankin näkökulmasta. Meillä tuotteiden lopullinen hinta perustuu yksin työhön ja tuotteen laatuun.

Stemman 100% Rehti Ale ei ole näyttäviä alennusprosentteja, se on...

💚 100% rehtejä alennuksia laadukkaista tuotteista 

💚 100% rehtejä hintoja verkkokaupassa ja myymälässä

💚 100% paikallista ja asiantuntevaa palvelua Stemman myymälöissä 

💚 100% elämää kestäviä ratkaisuja kaikkiin koteihin