Mikä ihmeen Rehti Kesäale?

stemman-rehti-kesaale

Tipahtiko postilaatikosta mainoslehtinen huonekaluliikkeiden alennusmyynneistä? Miksi joku myy samoja tuotteita -70% alennuksella ja toiset vain -20%? Järkihän sen jo sanoo, että tässä on jotain outoa. Tässä blogissa avaamme sitä, mistä tuotteen hinta muodostuu ja miksi me Stemmalla emme lähde mukaan hintakikkailuun tai nosta lähtöhintoja!


MISTÄ TUOTTEEN HINTA MUODOSTUU?

Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä.  Reilusti paikallisina kauppiaina haluamme säilyttää ammattitaitoisen kalustuspalvelun ja valikoiman kestävästi ja kannattavasti lähellä sinua. Stemman valikoimasta löytyy ratkaisuja elämänmakuisten ja aitojen kotien kalustamiseen. Tärkeimpiä arvojamme on rehti yhteispeli, aidosti osaava ja ihmiseltä ihmiselle.. Haluamme seisoa jokaisen tuotteemme takana selkä suorana ja siksi kerromme rehdisti myös sen, mistä tuotteen hinta muodostuu. 

Lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. seuraavat tekijät..

  • Materiaalikustannukset
  • Valmistuksen kustannukset
  • Kuljetuksen kustannukset
  • Varastoinnin kustannukset
  • Kaupan kate (henkilöstön palkat ja myymälän kulut)

Mihin sitten perustuu se, että tuotteita myydään valtavilla alennusprosenteilla? Vaikka alennusmyynti on ostajalle ainakin näennäisesti hyvä diili, se ei ole reilua kaikkia kohtaan. Näennäisesti hyvällä diilillä tarkoitamme sitä, että tuotteen lähtöhintaa saatetaan nostaa ennen alennusmyyntejä, jotta alennusprosentti saadaan isommaksi. Esimerkiksi näin:

ale-esimerkki
ale-esimerkki2
 

Lopullinen hinta on siis sama, mutta toisesta saat näennäisesti enemmän alennusta. Vaikka isot alennusprosentit ovatkin hyvä houkutuskeino ja ihmiset ovat jo isoihin prosentteihin suorastaan tottuneetkin, on hyvä myös muistaa, että todellinen ja rehellisesti annettu 20% alennus on jo aidosti hyvä alennus. Alennusmyynnin aikaan tuotteen valmistaja ja kauppias tekevät kampanjan yhteistyössä. Kun molemmat nipistävät hieman, niin kuluttajan on mahdollista saada jo tuntuva 20 % alennus. Keskitetyillä alennuksilla pyritään saamaan enemmän kauppaa, joka on osaltaan kompensoimassa myönnettyjä alennuksia.

Elämällä ja kalustamisella on hintansa, ja meillä se hinta on reilu kaikille. Siksi hinnoittelemme tuotteemme aina rehdisti, niin valmistajalle, tuottajalle, kauppiaalle kuin asiakkaille. Tuotteiden lopullinen hinta perustuu työmäärään ja laatuun, ei nostettuun lähtöhintaan tai näyttäviin aleprosentteihin. Siksi myös Stemman kesäale on rehti kaikille.

ilona-kulmadivaanisohva

Laadukkaasti tehdyt huonekalut, kuten tämä kotimainen Ilona-kulmadivaanisohva, kestävät elämää.

EI SUURIA ALENNUSPROSENTTEJA, MUTTA JOTAIN PAREMPAA

Emme nostaneet lähtöhintoja, vaan valitsimme kesäaleen mukaan suosikkituotteitamme reilulla hinnalla. Meiltä et ehkä saa huonekaluja -70% alennuksella, mutta saat varmasti…

💚 100% rehdit hinnat, joka päivä
💚 95% käyttöön, 5% koristeiksi
💚 100% paikallista ja ammattitaitoista palvelua
💚 100% ratkaisuja kaikkiin koteihin

Stemma ei ole vain kalustekauppa, vaan enemmänkin asiakkaiden ja valmistajien luotettu kumppani elämän kalustamisessa. Me kuljemme rinnalla ja autamme erilaisissa käännekohdissa, niin onnellisissa kuin arvaamattomissakin.

stemma-lapsiperheille

Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Alaa vaivaava hintakikkailu, kertakäyttökulttuuri ja kertakaupan maksimointi eivät ole meitä varten. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.