Kesäkalusteet 2024 – tältä näyttävät uusimmat kesäkalustetrendit!

Kesäkalusteet 2024 – tältä näyttävät uusimmat kesäkalustetrendit!

On aika laittaa piha, terassi ja parveke kesäkuntoon kesäkalusteiden avulla! Uusilla kesäkalusteilla luot viihtyisän tilan, jossa pääset nauttimaan kesäpäivistä yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa.

Vaikka kesäkalustetrendit vaihtuvat hitaasti, kesä 2024 tuo mukanaan uutuuksia Stemman kesäkalustevalikoimaan. Tässä artikkelissa käymme läpi, miltä näyttävät kesäkalusteet 2024 ja mitä uutta valikoimassamme on. Lisäksi opit, kuinka voit valita omalle terassillesi sopivat kalusteet, jotka tuovat iloa ja viihtyisyyttä vuosiksi eteenpäin!

Tutustu Stemman vuoden 2024 kesäkalusteisiin

Kesäkalusteet ovat pitkäikäinen hankinta

Kesäkalusteiden trendit vaihtuvat muita sisustustrendejä hitaammin. Yksi merkittävin syy sille on, että kesäkalusteet ovat käytössä vain muutamien kuukausien aikana kesällä. Muina vuodenaikoina ne ovat vähemmällä käytöllä tai vain varastossa odottamassa seuraavaa kesää, joten kalusteet eivät kulu eikä niihin ehdi kyllästyä vuoden aikana.

Oikein varastoituna kesäkalusteet eivät joudu säänvaihteluiden armoille, joten ne kestävät vuodesta toiseen.

Mitkä ovat vuoden 2024 kesäkalustetrendit?

Kesäkalusteiden hitaiden trendivaihteluitten takia vuonna 2024 näkyvät samat pääteemat kuin edellisenä vuonna: kodinomaisuus, metallin ja puun yhdistelmä, kokonaisuus sekä käytännöllisyys.

Niiden lisäksi tämän kesän valikoimassa on nähtävissä pyöreitä muotoja. Värimaailmaan on tullut myös aiempaa enemmän beigen eri sävyjä.

Kesäkalusteiden trendit kesällä 2024 ovat:

  • pyöreys ja pyöreät linjat
  • värimaailma harmaasta beigeen
  • alumiinin ja puun yhdistelmä
  • kodinomaisuus
  • kokonaisuus
  • käytännöllisyys.

Pyöreät linjat luovat keveyttä ja tilan tuntua

Kuten sisustustrendeissä, myös kesäkalusteissa, on tänä vuonna nähtävissä aiempaa pyöreämpiä linjoja. Kalusteiden pyöreät linjat luovat tilaan keveyttä, ilmavuutta ja harmonista tunnelmaa. Pyöreys näkyy erityisesti pöytien ja sohvien muotoiluissa. 

Pyöreiden linjojen ansiosta parvekkeesi voi tuntua tavallista tilavammalta samalla mahdollistaen tilaa useammille vieraille. Olipa kyseessä sitten kesäinen kahvihetki, grilli-ilta tai kesäjuhlat, pyöreän pöydän ääreen mahtuu koko seurue!

Pyöreän kesäpöydän ääreen mahtuu helposti useampia vieraita.

Värimaailma harmaasta beigeen vie kohti luonnonmukaisuutta

Harmaan eri sävyt ovat olleet edellisinä vuosina kesäkalusteiden vakiovärejä. Kesällä 2024 nähdään sen sijaan yhä enemmän beigeä ja muita luonnonmukaisia sävyjä, kuten greige, hiekka ja vaaleanruskea. Sama värimaailman muutos on ollut havaittavissa niin vaateteollisuudessa kuin kalusteiden sisustustrendeissä.

Beigen eri sävyjen avulla saat luotua parvekkeellesi ja terassillesi luonnollisen, maanläheisen tunnelman, joka on helppo täydentää esimerkiksi kasvien avulla. Myös makrameet ja erilaiset sisustuskorit viimeistelevät luonnonmukaisen ilmeen.

 

Kesällä 2024 kesäkalusteissa nähdään yhä enemmän beigeä ja muita luonnonmukaisia sävyjä.

Alumiinin ja puun yhdistelmä on helppohoitoinen ja kestävä valinta

Kesäkalusteet 2024 noudattavat materiaaleiltaan samaa linjaa kuin aiempina vuosina: helppohoitoinen alumiini on tänäkin kesänä suosittu valinta perinteisten puumateriaalien, kuten tiikin, tammen ja koivun, yhteyteen.

Alumiini on kevyt materiaali, jonka ansiosta kesäkalusteita on helppo siirrellä ja varastoida tarpeen mukaan. Alumiinin ja puun yhdistelmä näkyy kesäkalusteissa erityisesti pöytäryhmissä ja alumiinirunkoisissa sohvissa.

Tutustu puutarhakalustevalikoimaan

Kodinomaisuus yhdistää kesäkalusteet kodin muuhun sisustukseen

Kesäkalusteiden ulkonäkö noudattelee yhä enenevissä määrin muiden kalusteiden kanssa samaa linjaa. Yhteneväinen ilme tekee kesäkalusteista kodinomaisia, jonka ansiosta ne sointuvat luontevasti kodin sisustukseen.

 

Sisä- ja ulkokalusteiden yhtenevän ilmeen ansiosta saat luotua terassistasi ihanan lisähuoneen luonnolliseksi osaksi kotisi sisustusta.

Mietitty kokonaisuus luo viihtyisän kesäpaikan

Stemman kattavasta kesäkalustevalikoimasta löydät usealta eri merkiltä valmiita kokonaisratkaisuja terassillesi ja parvekkeellesi. Sohvaryhmä yhdistettynä saman sarjan ruokailuryhmään takaa, että saat terassillesi upean yhtenäisen ilmeen.

Stemman valikoimasta löydät monipuolisia kesäkalustekokonaisuuksia esimerkiksi Suvi-, Suvituuli- ja Kesäniemi-tuotesarjoista.

Tutustu kaikkiin kesäkalustekokonaisuuksiin

Käytännöllisyys on kesäkalusteiden A ja O

Yksi asia kesäkalusteiden kohdalla pysyy muuttumattomana vuodesta toiseen ja se on käytännöllisyys. Mitä helppohoitoisempia ja käytännöllisempiä kesäkalusteet ovat, sen parempi.

Tästä syystä esimerkiksi kevyestä alumiinista valmistetut tuolit ja säänkestävästä aintwood-materiaalista valmistetut pöydät ovat kesästä toiseen suosittu valinta.

👉 LukuvinkkiPuu vai joku muu? Kesäkalusteiden materiaalilla on väliä

Miten valita sopivat kesäkalusteet omalle parvekkeelle?

Kesäkalusteiden valinta kannattaa tehdä huolellisesti, sillä ne ovat pitkäikäinen hankinta, joilla lisäät parvekkeesi ja terassisi viihtyisyyttä usean kesän ajaksi.

Kauppiaamme listasivat alle kolme tärkeintä asiaa, jotka on hyvä huomioida kesäkalusteiden valinnassa.

1. Millaiset kesäkalusteet terassillesi mahtuvat?

Minkä tahansa tilan kalustamisessa tärkeintä on lähteä liikkeelle tilan koosta: koko määrittää millaisia kalusteita tilaan on mahdollista hankkia. Mittaa siis aluksi parvekkeesi pituus sekä leveys ennen kesäkalusteiden hankkimista.

 

Terassin koko määrittää millaisia kesäkalusteita tilaan on mahdollista hankkia.

Tilan mittaaminen ei ole välttämätöntä, jos kesäkalusteet tulevat pihamaalle tai muulle laajemmalle alueelle. Pihan pituus ja leveys kannattaa kuitenkin mitata, mikäli alue on pieni ja kesäkalusteille on rajallisesti tilaa.

💡 Kauppiaiden vinkit pienelle terassille:

Suvi Cafe/Aintwood pöytäryhmä 2 hengelle

Kesähelmi pyöreä ruokapöytä 

Kesähelmi pinottava tuoli

Suvituuli 2h sohva

 

 

💡 Suurempaan tilaan:

Suvi 2h riippukeinu pisara

Kesähelmi 3h sohva

Kesähelmi nojatuoli

Aurinkovarjo

 

Kaipaatko apua terassin tai pihan kalustamiseen? Tutustu maksuttomaan kalustus- ja räätälöintipalveluumme ja varaa aikasi asiantuntijalle saman tien.

Varaa maksuton palveluaika kalustus- ja räätälöintipalveluun

2. Mihin tarkoitukseen kesäkalusteesi tulevat?

Etsitkö parvekkeellesi rentoutumiseen sopivia kalusteita vai haluatko kenties luoda terassillesi viihtyisän ruokailutilan kesäjuhlia varten? Mikä tilasi käyttötarkoitus onkaan, löydät siihen sopivat kesäkalusteet Stemman kattavasta valikoimasta!

Katso ohesta kauppiaiden parhaat kesäkalustevinkit käyttötarkoituksen mukaan.

💡 Kesäkalusteet ruokailuun ja kesäjuhliin:

 Kesähelmi ruokapöytä 150 x 90 cm 

 Kesähelmi pinottava tuoli käsinojilla

 Suvi Aintwood/Suvituuli kevyt pöytäryhmä

 Venla 4h penkkiryhmä lankkupöydällä

💡 Parhaat kesäkalusteet rentoutumiseen:

Suvi Textiline aurinkotuoli

Suvi riippukeinu pisara

Lyra nojatuoli

Kesähelmi kulmasohva

 

3. Valitse sään kestävät materiaalit

Kun etsit pitkäikäisiä kesäkalusteita, kalusteiden materiaali on ratkaisevassa osassa. Huomioi valintaa tehdessäsi, että kesäkalusteiden materiaalit kestävät vaihtelevia sääolosuhteita. Muista myös huoltaa kesäkalusteesi säännöllisesti niin varmistat niiden pitkäikäisyyden kesästä toiseen.

💡 Lukuvinkki: Kalusta ja huolla terassi kesäkuntoon – lataa ilmainen hoito-opas!

Tutustu kalusteiden hoitotuotteisiin

Mitä uutta Stemman kesäkalustevalikoimassa on kesällä 2024?

Stemman valikoimasta löydät tänäkin kesänä suosittuja kesäkalustesarjoja terassisi piristykseksi. Esimerkiksi Stemman yksinmyyntimallistot, Suvi, Suvituuli ja Kesähelmi, ovat kestosuosikkeja, joihin asiakkaamme luottavat kesästä toiseen.

Suvi-kesäkalusteilla rakennat viihtyisän ja käytännöllisen kesäolohuoneen

Suvi-kesäkalustemallistosta löydät monipuolisen valikoiman pöytäryhmiä ja sohvia, sekä paljon muita pihakalusteita viihtyisän ja käytännöllisen kesäolohuoneesi rakentamiseen.

👍 Kauppiaat suosittelevat Suvi-mallistosta:

 Suvi pyöreä sohvapöytä 

 Suvi Aintwood pyöreä pöytäryhmä 4h

 Suvi Aintwood pinottava tuoli

 Suvi Aintwood ruokapöytä 

Paras riippukeinu, jossa olet koskaan istunut!

Suvi-sarjan riippukeinu on yksi suosituimmista riippukeinuista Stemman valikoimasta. ”Moni tulee myymälään vertailemaan ja istumaan eri riippukeinuihin, ja Suvi-riippukeinuun istuessaan toteavat sen olevan paras riippukeinu, jossa on koskaan istunut”, Stemman kauppiaat kertovat. Jos et usko, tule lähimpään myymälään kokeilemaan itse! 😍

Katso lähin myymäläsi ja tule tutustumaan kesäkalusteisiin paikan päällä

 

Tämän kesän valikoimassa Suvi-riippukeinu on saatavilla myös beigenvärisenä. Tutustu ja tilaa riippukeinu parvekkeellesi saman tien!

Tutustu Suvi-riippukeinuun

Kesähelmi-tuotteilla lisäät ripauksen luksusta omalle terassillesi

Suosittu Kesähelmi-kesäkalustesarja tarjoaa luksusta terassillesi: sohvissa on ylellisen paksut pehmusteet, jotka mahdollistavat erityisen hyvän istuttavuuden. Sarjan ruokapöydät on valmistettu trendikkäästä ja helppohoitoisesta puun ja alumiinin yhdistelmästä, joten tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllisyys ja helppohoitoisuus on taattu.

 

Kesähelmi-sarjan kalusteista on helppo kasata sopiva kokonaisuus niin pienelle terassille kuin suurelle pihamaalle. Esimerkiksi ruokapöydistä on saatavilla kolme eri kokoa.

Tutustu Kesähelmi-kesäkalusteisiin →

Täydellinen yhdistettävyys Suvi- ja Suvituuli-kalusteiden kanssa

Stemman kesäkalustevalikoimasta löytyvät Suvi- ja Suvituuli-tuotesarjat soveltuvat täydellisesti yhdisteltäväksi Kesähelmi-kalusteiden kanssa. Tuotesarjojen yhtenevien sävyjen sekä ylellisten muotojen ansiosta loihdit terassillesi ja parvekkeellesi hetkessä upean ilmeen!

Tutustu Stemman kesäkalustevalikoimaan

Laita terassi kesäkuntoon: tilaa kesäkalusteet jo nyt

Kesäkalusteet kannattaa tilata hyvissä ajoin, viimeistään toukokuun aikana, jotta ehdit saada ne kesäksi kotiisi ja ehdit valmistella tilan kesäkuntoon ennen helteiden alkua. Iso osa tuotteistamme on saatavilla suoraan myymälöiden varastosta.

Tutustu valikoimaan jo nyt ja varmista, että saat toiveidesi mukaiset kesäkalusteet parvekkeellesi ajoissa kesää varten!

Tutustu Stemman kesäkalustevalikoimaan

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kesäolohuone!

Kaipaatko apua terassin, parvekkeen, pation tai pihan sisustuksen suunnittelussa? Maksuttoman kalustus- ja räätälöintipalvelumme ansiosta voit löytää sopivat kalusteet terassillesi aikaasi ja rahaasi säästäen.

 

Paikallisten yhteistyökumppaneiden kautta voit tarvittaessa saada apua niin sisustussuunnitteluun kuin kodintekstiilien hankintaan. Varaa maksuton palveluaika niin luodaan yhdessä unelmiesi kesäolohuone terassillesi tai parvekkeellesi!

Lue lisää Stemman kalustus- ja räätälöintipalvelusta